HØYT LOKALT SMITTETRYKK

av | des 15, 2021

HØYT LOKALT SMITTETRYKK

av | des 15, 2021

Pga. høyt lokalt smittetrykk valgte styret i Batania tirsdag 14 des. å avlyse alle aktiviteter den kommende uken. Det betyr at det ikke blir noe «Vi synger julen inn» i år. Når det gjelder Gudstjenesten julaften kommer vi tilbake over helgen med en ny vurdering av det lokale smittetrykket.

Misjonsgave:
Vi klarer oss kanskje greit uten å synge jula inn, men et av de store høydepunktene er jo misjonskollekten vi tar opp ta Per og Sølvi`s misjons og hjelpearbeid for syriske og irakiske flyktninger i Jordan. La ikke flyktningene og misjon bli tapere på dette. Derfor oppfordrer vi til å gi en gave som merkes med misjon:
Vipps 18176
Bank 2801 42 61992.

Gave til nytt varmeanlegg:
Som vi vedtok om på menighetsmøte i november må vi gjøre en stor oppgradering på varmeanlegget i Betania. Bli med du også. Menighet er et felles ansvar og vi oppfordrer alle til å bidra. Merk gaven med varme:
Vipps 18176
Bank 2801 42 61992.

Skattefrie gaver:
Alle gaver til Betania over kr. 500.- gir rett til skattefradrag. I år kan hver person, selskap eller foretak trekke av opp til 50.000.- i skattefrie gaver. Neste hår har regjeringa besluttet å sette dette ned til 25.000.- Det kan derfor være lurt å «fylle kvoten» for i år og gi gaven før nyttår. Takk for at du er med og at vi sammen bygger menighet.

Jes. 9:6 For et barn er oss født,  en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder.  Han har fått navnet Underfull rådgiver, Veldig Gud, Evig far, Fredsfyrste.

Vi ønsker alle en velsignet adventstid.