Søndag 28. april kl. 11:00

av | apr 23, 2024

Søndag 28. april kl. 11:00

av | apr 23, 2024

Velkommen til Gudstjeneste i Betania Grimstad søndag 28. april kl. 11:00. Det blir en samling med misjon i fokus. Vidar Aronsen og New Life Ministries har med seg en spennende gjest. «Pastor Isac» – fattiggutten fra Korea, som ble både mor og far for sine tre yngre brødre, da faren hadde immigrert til USA og moren plutselig døde. På en utrolig måte fikk disse fire guttene tillatelse til å komme til USA, etter drahjelp fra Robert F. Kennedy på 60-tallet. Isac fikk senere misjonskall til lukkede land hvor han har tjent i hele sitt voksne liv.
Han er grunnlegger av en misjonsorganisasjon som arbeider i en rekke land, med hovedfokus på den forfulgte kirke. New Life Ministries har samarbeidet med dem i ca 30 år.
Hans livs- og tjenestehistorie er både gripende og rystende. Han har fantastisk spennende historier å fortelle. Du vil også få masse forkynnelse fra en toppgira Vidar Aronsen om hvilke oppdrag New Life Ministries står midt oppi akkurat nå. Magnus Evenstad m/ team synger, det er søndagsskole og kirkekaffe. Translation to English and Ukrainian.